Federazione di Trieste - in via Tarabochia 3
lunedì 09.00-12.00
martedì 08.30-11.30
mercoledì 09.00-12.00
giovedì 09.00-12.00 16.30-18.30
venerdì 09.00-12.00

Telefono +39 040 639 109 Fax +39 040 639 103
email: federazione@rifondazionecomunistatrieste.org

Tržaška federacija - v ul. Tarabochia 3
ponedeljek 09.00-12.00
torek 08.30-11.30
sreda 09.00-12.00
četrtek 09.00-12.00 16.30-18.30
petek 09.00-12.00

Telefon +39 040 639 109 Fax +39 040 639 103
email: federazione@rifondazionecomunistatrieste.org

Sportello Amico

UPRAVLJANJE Z OSEBNIMI PODATKI

Ta dokument opisuje obdelavo osebnih podatkov uporabnikov teh spletnih strani. Ta informacije v smislu člena 13 zakonskega dekreta št. 196/2003 (Kodeks o varstvu osebnih podatkov) je namenjena vsem, ki interagirajo z omrežno dostopnimi spletnimi storitvami v okviru spletnih naslovov http://www.rifondazionecomunistatrieste.org/ in http://www.komunisticnaprenovatrst.org/

Informacije se nanašajo izključno na te domene in ne krijejo katerekoli druge domene, dosežene preko povezav. Z obiskom zgoraj navedenega spletnega mesta implicitno pristajate na pogoje uporabe, opisane v tem dokumentu.

OBDELOVALEC PODATKOV

Pri obisku tega spletnega mesta se lahko pridobijo in obdelujejo osebni podatki, preko katerih se določi ali se lahko določi istovetnost obiskovalca. Obdelovalec podatkov je: Stranka komunistične prenove - Tržaška federacija s sedežem v ul. Tarabochia 3, 34125 Trst (TS).

KRAJ OBDELAVE

Obdelave, ki izhajajo iz obiskov tega spletnega mesta, na zgoraj navedem naslovu opravlja izključno za obdelavo odgovorno tehnično osebje ali občasno osebje, ki izvaja vzdrževanje sistemov: Dejan Kozina s.p., Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana (Slovenija).

ZVRSTI OBDELANIH PODATKOV

Informacijski sistemi in programska oprema, ki služijo delovanju teda spletnega mesta, med običajnim delovanjem pridobijo nekatere tipologije osebnih podatkov, katerih prenos je impliciten pri uporabi internetnih komunikacijskih protokolov.

Te informacije se ne zbirajo z namenom, da se jih poveže z istovetnostjo posameznega obiskovalca, a po svoji naravi lahko preko obdelave in združevanja privedejo ali pomagajo privesti do identifikacije uporabnika v povezavi s podatki, ki jih hranijo drugi subjekti.

Ta kategorija podatkov vključuje IP adrese ali domene računalnikov, preko katerih se uporabniki povezujejo na spletno mesto, spletne naslove priklicanih strani ali datotek, dan in uro povezave, uporabljeno HTTP metodo, dimenzijo priklicane datoteke, številčno oznako statusa odgovora s strani strežnika in druge parametre glede obiskovalčevega operacijskega sistema in računalniškega okolja.

Ti podatki se uporabljajo samo za pridobivanje anonimnih statistik o spletnem mestu in preverjanje pravilnosti njegovega delovanja. Te podatke je tudi mogoče uporabljati za ugotavljanje odgovornosti v primeru informatskih kršitev.

PROSTOVOLJNO POSREDOVANI PODATKI

Neobvezno, izrecno in prostovoljno pošiljanje sporočil na naslove elektronske pošte domene ali domen spletnega mesta predpostavlja pristanek k pridobitvi naslova pošiljatelja, kar je potrebno da se na sporočilo lahko odgovori, in vseh drugih v sporočilu vključenih podatkov.

PIŠKOTI

Iz spletnega mesta ne pridobivamo osebnih podatkov obiskovalca. Piškotov ne uporabljamo za posredovanje informacij osebne narave. Trajnih piškotov ali drugih sistemov sledenja obiskovalcem ne uporabljamo.

Uporaba piškotov za identifikacijo seje (ki se ne trajno zapišejo na uporabnikovem računalniku in izginejo, ko se brskalnik zapre), je strogo omejena na prenos identifikatorja sej (sestavljena iz niza naključnih števil, ki ga je strežnik samodejno ustvari), ki je potreben, da se omogoči varno in učinkovito obisk spletnega mesta.

Piškotki seje, ki se uporabljajo na tem spletnem mestu, ne uporabljajo drugih tehnologij, ki bi lahko ogrozili zasebnost uporabnikov in ne omogočajo pridobitve osebnih identifikacijskih podatkov.

NEOBVEZNO POSREDOVANI PODATKI

Poleg navigacijskih podatkov lahko obiskovalec svobodno odloči če posreduje osebne podatke, predvidene v spletnih obrazcih ali na kontaktni strani, da zaprosi za informacije.

Njihova odsotnost lahko onemogoči izpolnitev prošnje.

METODE OBDELAVE

Osebni podatki se obdelujejo z avtomatskimi orodji dokler se doseže namen, zaradi katerega so bili zbrani.Posebne varnostne ukrepe preprečijo izgubo podatkov ter nedovoljen ali nepravilen in nepooblaščen dostop do njh.

UPORABNIKOVE PRAVICE

Osebe, katerih osebne podatke hranimo, imajo pravico kadarkoli pridobiti potrditev o obstoju teh podatkov in izvedeti vsebino in izvor podatkov, preveriti njihovo točnost ali zahtevati njihovo vključevanje, posodabljanje, popravilo in blokiranje (glej čl. 7 zakona 196/2003). V skladu z istim členom imajo pravico zahtevati preklic, anonimno preoblikovanje ali blokiranje podatkov, zbranih v nasprotju z zakonom, in nasprotovati - iz upravičenih razlogov - njihovi obdelavo. Tovrstno zahtevo se pošlje obdelovalcu podatkov: Stranka komunistične prenove - Tržaška federacija s sedežem v ul. Tarabochia 3, 34125 Trst (TS). Ta dokument je Izjava o varovanju osebnih podatkov tega spletnega mesta in se ga bo redno posodabljalo in izpolnjevalo.

tel. 040 639 109 / 040 639 103 / fax 040 639 103- e-mail: federazione@rifondazionecomunistatrieste.org